Έγινε μέλος: Αυγ 09, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η γκαλερί Studio Gatsas είναι από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες στο χώρο της διακόσμησης με πίνακες ζωγραφικής σε καμβά από Έλληνες και ξένους  ζωγράφους σε σχέδια αποκλειστικά από εμάς με διάφορες τεχνικές όπως λάδι, σπάτουλα,μεικτή τεχνική σε διάφορες διαστάσεις και ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζει στον δικό σας προσωπικό χώρο.

Επίσης μια νέα πρόταση από την εταιρεία μας είναι οι προθήκες με ξύλινη κορνίζα που μέσα έχουν διάφορα διακοσμητικά  από ξύλο, μέταλλο, ρεζίνη, καθώς επιτραπέζια και επιδαπέδια χειροποίητα εικαστικά διακοσμητικά.

Επίσης φτιάχνουμε πίνακες ζωγραφικής με εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό led που λειτουργούν με μπαταρίες ή ρεύμα. Για θετικό φενκ-σούι στο χώρο σας εισάγουμε μια μεγάλη γκάμα από σιντριβάνια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με led φωτισμό και ανακύκλωση νερού.

Πώληση χονδρική - λιανική.

Αναλαμβάνουμε διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων για το σπίτι, το ξενοδοχείο, την καφετέρια, το bar με ιδιαίτερες τεχνικές από το ειδικευμένο προσωπικό μας.

Εκτυπώσεις για την διακόσμηση στο σπίτι σας, το κατάστημα, το ξενοδοχείο και σε οποιοδήποτε χώρο με το θέμα που σας αρέσει μέσα από χιλιάδες φωτογραφίες δικές μας σε υψηλή ανάλυση ή κάποια δικιά σας που θα μας φέρετε.

Τελάρα με βαμβακερό καμβά  σε όποιες διαστάσεις επιθυμείτε έτοιμα για ζωγραφική.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer