Έγινε μέλος: Φεβ 12, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

H Supreme-Net, ενεργή στο χώρο της πληροφορικής από το 2008, παρέχοντας υπηρεσίες με στόχο την ποιότητα. Το πελατολόγιο αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από εταιρείες στο χώρο της Ναυτιλίας, Λογιστικών Υπηρεσιών, Ασφαλιστικά Γραφεία, Εμπορικές Επιχειρήσεις, Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, καθώς και Ελεύθερους Επαγγελματίες πληθώρας δραστηριοτήτων.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιστεύουμε πως κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες και έμπειρες συμβουλευτικές υπηρεσίες ανεξάρτητα από το μέγεθος της και αντικείμενο δραστηριότητας της.

- Αγαπάμε να βοηθούμε τις νέες επιχειρήσεις να μεγαλώσουν γρήγορα και τις ήδη μεγάλες επιχειρήσεις, να λύνουν προβλήματα που τις κρατούν πίσω.

- Αγαπάμε τους πελάτες μας, είναι η αλήθεια και αυτό είναι που κάνει το έργο μας σπουδαίο!

- Δεν φοβόμαστε την δέσμευση, επενδύουμε σε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας.

- Ο σεβασμός κερδίζεται, η τιμιότητα είναι ευπρόσδεκτη, η εμπιστοσύνη κερδίζεται και η αφοσίωση επιστρέφεται.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Καθορίζουμε και αναλύουμε τις διαδικασίες που εμπλέκονται στο κάθε έργο, μελετώντας το από την πλευρά του τελικού χρήστη, οριστικοποιώντας τις τεχνικές πτυχές του. Δίνουμε ζωή στην αρχική ιδέα.

Ελέγχουμε ξανά & ξανά οτιδήποτε παράγουμε, ώστε να είμαστε σίγουροι πως το τελικό προϊόν είναι ολοκληρωμένο, ασφαλές και ποιοτικό.

Είμαστε σχολαστικοί και μέσα στο χρόνο μας, εκτός και αν ζητήσετε διαφορετικά!  Η στιγμή που το τελικό προϊόν[website, e-shop, banner, διαφήμιση,κλπ]  θα δημοσιευτεί, είναι η πιο σημαντική.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προωθούμε, στοχεύοντας πάντα στο κοινό που σας ταιριάζει.

ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ

Προσθέτοντας καινοτομία σε κάθε επιχείρηση, με έξυπνες λύσεις και πληροφορίες, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να είναι σημείο αναφοράς του κλάδου τους. 

Με ευρύ φάσμα δράσης, ξεκινώντας από Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Πληροφορικής, έως τη δημιουργία Online Πληροφοριακών Συστημάτων, που εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, δίνεται βάρος στην ικανοποίηση εκ του αποτελέσματος των έργων που ολοκληρώνουμε.

Με την συνεχή εξέλιξη των νέων τεχνολογιών και της ραγδαίας εναλλαγής οικονομικών ισορροπιών, η Supreme-Net είναι σε συνεχή μάθηση, με στόχο να προσφέρει καινοτόμες λύσεις και ευφυή πληροφοριακά συστήματα, πρωτοπόρα σε τεχνολογική και επιχειρηματική άποψη.

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

WEBSITES & ONLINE MARKETINGΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Σχεδιασμού, Ανάπτυξης & Διαχείρισης της σελίδας σας, με WordPress, Drupal CMS. Αξιόπιστες Λύσεις E-commerce, με επανασχεδιασμό ή νέα υλοποίηση. Online Booking Engine για Κρατήσεις και Πληρωμές.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΔΙΚΤΥΟΥ - SERVERS

Εξειδικευμένοι τεχνικοί της Supreme-Νet αναλαμβάνουν την αξιόπιστη αποκατάσταση λειτουργίας των Η/Υ σας, δικτύου, servers, email, τηλεφωνικό κέντρο Voip PBX, Ασύρματη πρόσβαση & Hotspots. Δυνατότητα IT Managed Services, με συμβόλαιο ή με κλήση στο 2118007478.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ CLOUD & AMAZON AWSΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Με έμφαση τις νέες τεχνολογίες, υποστηρίζουμε την επιχείρισή σας, με υποδομές αιχμής, Amazon Cloud AWS! Με εξειδίκευση με επώνυμο εξοπλισμό Cisco, HP, IBM, APC, παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις ΙΤ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Ολοκληρωμένες λύσεις δικτύωσης, τηλεφωνίας, ασύρματης δικτύωσης, hotspots, τηλεπικοινωνία, Voip Τηλεφωνικά Κέντρα νέας Τεχνολογίας, Οικονομικές Κλήσεις προς εξωτερικό
Παραγωγός & Διανομέας: Συστήματα CRM & Εργαλεία Marketing Συστήματα Κρατήσεων Ξενοδοχείου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer