Έγινε μέλος: Μαρ 06, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία Tartan® Technik κυριαρχεί στον χώρο των γηπέδων και των αθλητικών εγκαταστάσεων από το 1979 έως και σήμερα. Θέλοντας πάντα να είναι πρωτοπόρος, φροντίζει να παρέχει στους πελάτες της την τελειότητα ενός έργου βασισμένο στις πιο σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και φτιαγμένο από υλικά που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις των καιρών, π.χ. ανακυκλώσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον, υλικά.

Οι συνθετικοί χλοοτάπητές της, προορισμένοι για κάθε τύπο γηπέδου (tennis, basket, volley, football, golf, hokey κ.ά.), καθώς επίσης και τα βιομηχανικά, μαγνησιακά, ελαστικά, πολυουρεθανικά, εποξειδικά και ακρυλικά δάπεδα, είναι όλα προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών ανά τον κόσμο με τις οποίες επιλεκτικά συνεργάζεται η εταιρεία μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer