Έγινε μέλος: Μαρ 05, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Τεχνηεντώς Design είναι μια σύγχρονη εταιρεία που ασχολείται με την εισαγωγή συμπαγών επιφανειών, καθώς και με τη μελέτη, επεξεργασία και εγκατάσταση ειδικών κατασκευών από Corian, Avonite, Lyric και Swanstone αμερικανικής προέλευσης. Αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο με 15 χρόνια εμπειρίας, εξειδικευμένο  στην κατασκευή πάγκων κουζίνας, μπάνιου, μπαρ, εστιατορίων, εργαστηρίων, ρεσεψιόν ξενοδοχείων, νοσοκομείων, πλοίων και δημοσίων χώρων.

Πέρα από τις κατασκευές, η εταιρεία ασχολείται και με υλικά διακοσμητικών επενδύσεων - ανακαινίσεων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για υψηλού επιπέδου οικιστικά και επαγγελματικά έργα, ιδιωτικά ή δημόσια.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την εκτέλεση έργων από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι και την υλοποίηση των οραμάτων σας από έμπειρους συνεργάτες και εξειδεικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, με ταχύτητα και προσιτό κόστος, συνδυάζοντας την τέχνη με την άρτια τεχνική και την αισθητική με την υψηλή ποιότητα.

Στόχος της είναι να προσφέρει τη καλύτερη λύση στον πελάτη δίνοντάς του τη δυνατότητα να γνωρίσει τις οικονομικές και οικολογικές προκλήσεις του μέλλοντος.

Είναι πιστοποιημένη με το σύστημα διαχείρισης ISO 9001 TUV Austria Hellas.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Διακοσμητικές Επενδύσεις, Φύλλα Φυσικής Πέτρας, Πατητή Τσιμεντοκτονία, Ταπετσαρίες από Φυσικά Υλικά
Παραγωγός: Μπάρες
Πάροχος υπηρεσιών: Δάπεδα Εσωτερικού και Εξωτερικού Χώρου, Πατητή Τσιμεντοκτονία, Διάφανη Ρητίνη, Χαλαζιακό Ψηφιδωτό
Παραγωγός: Έπιπλα Μπάνιου Νιπτήρες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer