Έγινε μέλος: Δεκ 23, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η ThinkDigital είναι το μεγαλύτερο Δίκτυο Ψηφιακών Μέσων στην Κεντρική & Ν.Α. Ευρώπη.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους διαφημιζόμενους υπηρεσίες που επιτρέπουν την αποτελεσματική στόχευση συγκεκριμένων κοινών, ενώ παράλληλα στους συνεργάτες μας σημαντική αύξηση των εσόδων τους.

Από τη σύστασή της το 2006, η ThinkDigital συνεργάζεται με τους ηγέτες της Online διαφήμισης, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα, το δίκτυο της Thinkdigital διαθέτει το μεγαλύτερο εύρος κορυφαίων Digital Μέσων όπως το MSN, το Facebook, το Miniclip και άλλων δημοφιλών websites στην Κεντρική & Ν.Α. Ευρώπη.

Για να είναι συνεπής στις υποσχέσεις της η ThinkDigital έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την MediaMind (Eyeblaster) για να προσφέρει κορυφαίες Υπηρεσίες Διαχείρισης Digital Διαφήμισης. Οι λύσεις μας προσφέρουν την ενιαία διαχείριση των digital marketing καμπανιών μέσω display banners, rich media, search και video και την δυνατότητα άμεσης βελτιστοποίησης των αποτελεσμάτων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Υπηρεσίες Διαφήμισης & Marketing
Πάροχος υπηρεσιών: Υπηρεσίες Online Marketing

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer