Έγινε μέλος: Μαρ 03, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

H Τρίαινα Α.Ε. παρουσιάζοντας μια ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση την τελευταία δεκαπενταετία στην κατασκευή τεχνικών έργων στο Νομό Αχαϊας, δραστηριοποιείται πλέον σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας με τη δημιουργία των εγκαταστάσεων της στην Αθήνα.

Κατά το χρονικό διάστημα αυτό έχει μελετήσει και κατασκευάσει ένα σημαντικό αριθμό έργων διαφόρων κατηγοριών και έχει αποκτήσει ευρύ φάσμα εμπειριών και δεξιοτήτων. Μέσα απο την επαγγελματική της παρουσία απέκτησε άριστη φήμη και κυρίαρχη πλέον θέση στο χώρο των κατασκευαστικών εταιρειών.

Το αντικείμενο της δραστηριότητας της είναι η μελέτη και κατασκευή κυρίως ιδιωτικών αλλά και δημοσίων έργων. Συγκεκριμένα έχει κατασκευάσει επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα), ξενοδοχειακές μονάδες, βιοτεχνικές & βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αθλητικά συγκροτήματα, κτήρια διακίνησης προϊόντων (logistics), ενώ έχει ταυτόχρονα επισκευάσει / ανακατασκευάσει διατηρητέα κτήρια.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Μελέτη & Κατασκευή Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων, Επισκευές & Ανακατασκευές Κτηρίων

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer