Έγινε μέλος: Αυγ 17, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Αυγ 31, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Αυγ 31, 2016

Το όνομα ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ αντιπροσωπεύει έναν όμιλο εταιριών που πρωτοξεκίνησε το 1958 με τον Ιωάννη Τριβέλλα. Από την αρχή η εταιρία έδειξε έντονη δραστηριότητα στην κατασκευή και τοποθέτηση τεντών.

Μέχρι το 1979 ήταν καθαρά βιοτεχνική εταιρία. Από το 1980 ξεκίνησε και το εμπόριο υφασμάτων και εξαρτημάτων για τέντες. Τότε εισήλθε στην εταιρία και ο Χρήστος Τριβέλλας, που από το 1985 ανέλαβε τη διοίκηση. Η χρονιά ορόσημο για την εξέλιξη ήταν το 1985, όπου η εταιρία δημιούργησε κλάδο χονδρικής και κλάδο επίπλων εξωτερικού χώρου με 3 καταστήματα, ένα για κάθε είδος.

Από το 1989 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. στην Λυκόβρυση (Ν. Ηράκλειο) Αττικής με στεγασμένους χώρους 1100m² και 700 m² εξωτερικούς.

 

Σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής τεντών στον κλάδο και δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς:

Αντιπροσωπεύει 12 οίκους του εξωτερικούΕμπορεύεται όλα τα είδη σχετικά με την ηλιοπροστασίαΜελετά και κατασκευάζει τέντες καθώς και ειδικές κατασκευές ηλιοπροστασίαςΈχει αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα και κάνει κατασκευές σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε αρκετές χώρες του Εξωτερικού.

Τα τελευταία χρόνια μετά από μοναδική για την Ελλάδα τεχνολογική και μηχανολογική υποδομή αναλαμβάνει όλο και πιο μεγάλα έργα. Εκτός από τα χιλιάδες σπίτια και καταστήματα που έχει για πελάτες, έχει κάνει κατασκευές στο Αεροδρόμιο των Σπάτων καθώς και στο Ολυμπιακό Στάδιο/Χωριό και σε πολλά άλλα μεγάλα έργα.

Όλα αυτά κάνουν την εταιρία να προηγείται κατά πολύ από τον ανταγωνισμό και κάθε χρόνο που περνάει να γίνονται χιλιάδες πελάτες της ευχαριστημένοι. Είναι απόλυτα δικαιολογημένη λοιπόν η φράση που συχνά ακούγεται για την εταιρία ΤΡΙΒΕΛΛΑ: “Αν δεν μπορεί να το κάνει η εταιρία ΤΡΙΒΕΛΛΑ, τότε σημαίνει ότι δεν γίνεται“.

Η επιτυχία της εταιρίας βασίζεται στους παρακάτω βασικούς παράγοντες:

Προϊόντα μοναδικά και ειδικά για κάθε περίπτωση

Τιμή 

Εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου

Άψογη επαγγελματική και τεχνολογική κατάρτιση

Υποστήριξη πελατών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer