Έγινε μέλος: Μαρ 02, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Valco είναι μια δυναμική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στα κουφώματα αλουμινίου, αλλά και σε κάθε άλλη μεταλλική κατασκευή.

Η συνεχώς ανοδική πορεία της Valco είναι απόλυτα συνυφασμένη με την εξέλιξη στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου και γι’ αυτό σήμερα είναι σε θέση να παρουσιάσει και να προσφέρει ότι πιο σύγχρονο στην αγορά κουφωμάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός που διαθέτει η Valco καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, την καθιστούν ικανή να προσφέρει λύσεις σε όλες τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Μελέτη, Κατασκευή, Τοποθέτηση Κουφωμάτων, Πορτών & Παραθύρων Αλουμινίου, Σίδερου ή Inox, Μελέτη & Κατασκευή Παντός Είδους Ειδικής Κατασκευής
Παραγωγός: Διαχωριστικά Γραφείου
Παραγωγός: Σκίαστρα, Τέντες & Στέγαστρα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer