Έγινε μέλος: Μαρ 02, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Varxil ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό τη δημιουργία ξενοδοχειακών επίπλων και ειδικών ξύλινων κατασκευών, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ξεχωριστό design. Συνεργάστηκε με διάσημους αρχιτέκτονες εσωτερικής διακόσμησης στην Ευρώπη και την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας πρωτοποριακές λύσεις και ένα ευρύ πελατολόγιο με ξενοδοχεία πολυτελείας.

Σήμερα, η Varxil έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά και έχει αποκτήσει σταθερές και αξιόπιστες σχέσεις με τους καλύτερους προμηθευτές και παραγωγικές μονάδες μεταποίησης ξύλου παγκοσμίως. Παράλληλα, αναπτύχθηκε και στο εξωτερικό δημιουργώντας τη Varxil International, ένα νέο εργοστάσιο στη Ρουμανία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Κατασκευές Ξύλινων Επίπλων και Ξύλινων Κατασκευών, Μελέτη Χώρου και Αναγκών, Σχεδιασμός Λύσεων, Παρουσίαση Εναλλακτικών Λύσεων, Υλοποίηση Έργου
Παραγωγός: Σετ Επίπλων Υπνοδωματίου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer