Έγινε μέλος: Φεβ 27, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η ενέργεια είναι το επίκεντρο των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας. Προϊόντα, συστήματα, λύσεις για την διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Είναι, όμως, και η φιλοσοφία μας. Ενέργεια, θετική αντιμετώπιση, θέληση για βελτίωση με σκοπό να προσφέρουμε πάντα το μέγιστο όσον αφορά την ποιότητα του προϊόντος και σύμπραξη με τους συνεργάτες μας στην αγορά. Αυτό είναι το στοιχείο που μας έκανε να αναπτυχθούμε και να αποκτήσουμε το σημερινό μας μέγεθος.

Στην ιταλική αγορά η Vimar αποτελεί σημείο αναφοράς στον εξοπλισμό ηλεκτρικών εγκαταστάσεων οικιών και είναι ιδιαίτερα γνωστή μεταξύ των τελικών χρηστών ενώ τα προϊόντα της διανέμονται σε ολόκληρη την Ιταλία. Η Vimar είναι παρούσα στις παρακάτω χώρες: Βενεζουέλα, Ελλάδα, Κίνα, Μεξικό, Συρία, Σαουδική Αραβία και Χιλή. Αυτή η διάρθρωση σε διεθνές επίπεδο εγγυάται παρόμοια ποιότητα κατασκευής σε αγορές με διαφορετικά πρότυπα ποιότητας και καταναλωτικές συνήθειες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer