Έγινε μέλος: Ιουν 29, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Νοε 10, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Νοε 10, 2016

Η είσοδος μας στον 21ο αιώνα συνοδεύεται από την παρακαταθήκη πολλών ετών αποδεδειγμένης τεχνογνωσίας στην παραγωγή μπισκότων και κουλουριών.

Η ιστορία μας ξεκινά από ένα συνοικιακό αρτοποιείο στα Τρίκαλα, όπου την παραγωγή ποιοτικών αρτοσκευασμάτων και ψωμιού διαδέχθηκε η αγάπη μας και το ταλέντο στην ζαχαροπλαστική μετατρέποντας τα παραπάνω συστατικά σε επιχειρηματική δραστηριότητα με ένα και μοναδικό όραμα, την δημιουργία και παραγωγή ποιοτικών, πρωτότυπων αλλά και παραδοσιακών γεύσεων σε κουλουράκια και μπισκότα, από συνταγές, που μας κληροδότησαν απλόχερα οι γιαγιάδες μας.

Στη διαδρομή μας αυτή μέχρι σήμερα έχουμε εξελίξει την ποικιλία των προϊόντων μας, προσθέτοντας διάφορες γεύσεις και καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες κατανάλωσης.

Σήμερα, κατέχουμε μια ευρύτατη ποικιλία από 130 προϊόντα, κερδίζοντας με το σπαθί μας τη φήμη του ποιοτικού και ευρηματικού παραγωγού μπισκότων, με δυνατότητες παραγωγής ευρείας κλίμακας, πάντα τηρώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Στην Βιολάντα πιστεύουμε απόλυτα στη μακρόχρονη συνεργασία με την αλυσίδα αξίας μας, δηλαδή τους αξιότιμους καταναλωτές των προϊόντων μας, τους πελάτες / διανομείς μας, τους εργαζομένους μας και τους προμηθευτές μας.

Με σημείο αναφοράς και οδηγό την επαγγελματική μας νοοτροπία και την φήμη μας λειτουργούμε τηρώντας υψηλά πρότυπα, τόσο σε όλα τα στάδια, που προηγούνται ή έπονται της παραγωγής μπισκότων και κουλουριών, όσο και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας.

Την μακρόχρονη συνεργασία μας αυτή την εξασφαλίζουμε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων, με την συνέπεια μας, με τον επαγγελματισμό μας, την ακεραιότητα και τη σταθερά υψηλή απόδοσή μας σε ό,τι κι αν κάνουμε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Μπισκότα & Κουλουράκια

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer