Έγινε μέλος: Ιουν 25, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Viometale ιδρύθηκε το 1973.

Σχεδιάζει, παράγει και διαθέτει σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, πόμολα, κουρτινόξυλα, αξεσουάρ τζακιού, αξεσουάρ μπάνιου, εσωτερικές πόρτες laminate, μικροέπιπλα, πορτάκια κουζίνας - ντουλάπας και συρόμενες ντουλάπες αλουμινίου. 

Τα τελευταία χρόνια έχουν επενδυθεί σημαντικά κεφάλαια σε νέες μοντέρνες κτιριακές εγκαταστάσεις 10,000 τ.μ., οι οποίες βρίσκονται σε έκταση 31,000 τ.μ. στη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων και σε προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό.

Τα προϊόντα, από την πρώτη ύλη ως το τελικό φινίρισμα, σχεδιάζονται για να είναι λειτουργικά και με τέλειες εφαρμογές.

Το δίκτυο πωλήσεων της Viometale καλύπτει όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο έως την Κρήτη, ώστε ο καταναλωτής να βρίσκει τα προϊόντα της σε όλη την Ελληνική αγορά.

Στόχος της εταιρίας είναι η παραγωγή και διάθεση ποιοτικά εγγυημένων και προσιτών σε τιμές προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, made in Greece.

Ήδη από την δεκαετία του 1980 στην εταιρεία μας πιστέψαμε και επενδύσαμε στη σημασία της εξωστρέφειας.

Συνεισφέρουμε με αυτόν τον τρόπο στις εξαγωγές της χώρας μας προωθώντας τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα.

Σημεία παρουσίας: Μπαχρέιν, Βουλγαρία, Κύπρος, Αίγυπτος, Ισραήλ, Ιταλία, Ιορδανία, Κουβέιτ, Ρουμανία, σαουδική Αραβία, Ισπανία, Συρία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer