Έγινε μέλος: Φεβ 27, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Βιομεταλουμίν είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στα συστήματα ασφαλείας εδώ και 50 χρόνια. Οι στόχοι της Βιομεταλουμίν επικεντρώνονται στη βιώσιμη ανάπτυξη και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, μέσω της παροχής ποιοτικών και καινοτόμων συστημάτων ασφαλείας, που εφαρμόζονται σε πολλές περιπτώσεις τόσο σε οικίες και διαμερίσματα όσο και σε χώρους εργασίας (καταστήματα, γραφεία, σχολεία κλπ.).

Η εταιρία προσφέρει Άριστης Ποιότητας προϊόντα που καλύπτουν μεγάλη γκάμα εφαρμογών όπως πόρτες, παράθυρα, βιτρίνες καταστημάτων, σε Δημόσιους και Ιδιωτικούς χώρους που χρήζουν επιπρόσθετης εξασφάλισης από τους εξωτερικούς κινδύνους των διαρρήξεων, κλοπών, εγκληματικών ενεργειών που απειλούν τις ζωές και τις περιουσίες των πελατών της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer