Έγινε μέλος: Δεκ 19, 2014 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
ΒΙΟΤΥΡ Α.Ε.Β.Ε.

Η ΒΙΟΤΥΡ Α.Ε.Β.Ε., με την 35 ετή και πλέον εμπειρία και εξειδίκευσή της στην εμπορία και διανομή τυροκομικών προϊόντων, κατατάσσεται ανάμεσα στις δυναμικότερες και στις πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο των τροφίμων και είναι ίσως η πιο εξειδικευμένη στον κλάδο των τυροκομικών προϊόντων.

Η θέση αυτή έχει κατακτηθεί διαμέσου της ποικιλίας των τυροκομικών προϊόντων που προσφέρει, επιλέγοντας προσεκτικά ανάμεσα σε προμηθευτές, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, λόγω της ευρείας γεωγραφικής κάλυξης και αξιοπιστίας της διανομής καθώς επίσης και της εφαρμογής υψηλών προδιαγραφών ποιότητας. Στη ΒΙΟΤΥΡ, η αυστηρή επιλογή των προμηθευτών επιτρέπει τον συνδυασμό της καλύτερης δυνατής τιμής και ποιότητας, γεγονός που την οδηγεί στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών της.

Παραγωγοί όπως η Δωδώνη, ο Τυράς Α.Ε, ο Χελμός Α.Ε., ΑΦΕΣ ΓΑΛΑΝΗ, η Π.Κ.Π Νάξου, το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΔΙΒΑΝΗ), η ΤΥΡΟΚ.ΑΜ. ( ΜΠΟΥΤΣΩΛΗΣ) κ.ά. από την Ελλάδα, η Friesland Campina Hellas S.A., η Berglandmilch, η Bayernland, η Goldsteig, η Petrou Bros S.A. κ.ά. από το εξωτερικό, εμπιστεύονται τη διάθεση και διανομή των προϊόντων τους στο δίκτυο και την άρτια οργάνωση που η πολυετής παρουσία της ΒΙΟΤΥΡ έχει επιβεβαιώσει.

Τα τελευταία χρόνια η ΒΙΟΤΥΡ στεγάζεται σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Κορωπίου, αποτελούμενες από 2.000 τ.μ., στις οποίες εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι αποθήκευσης και συντήρησης καθώς επίσης και οι σχετικές οδηγίες υγιεινής όπως καθορίζονται από το πιστοποιητικό διαχείρισης και ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000. Στο ίδιο πλαίσιο, ανανεώθηκε και εκσυγχρονίστηκε ο στόλος των οχημάτων διανομής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer