Έγινε μέλος: Ιουν 01, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
Έτος ίδρυσης:
2014

Η εταιρεία VMS IP Systems Hellas (Voipshop Gr) εξειδικεύεται στην πώληση VoIP τηλεφωνικών κέντρων και δικτύων, ενσύρματων και ασύρματων (Wi-Fi Hotspot).

Προσφέρουμε ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας (σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές) και μια σειρά χρήσιμων υπηρεσιών που βελτιώνουν τη λειτουργικότητα της επιχείρησης. Η εταιρεία μας επιλέγει και προτείνει μετά από μελέτη τη βέλτιστη λύση για τον πελάτη της.

Το προσωπικό της VMS διαθέτει 25ετή εμπειρία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.Σκοπός μας ο εκσυγχρονισμός και βελτιστοποίηση των λειτουργιών των επιχειρήσεων (υπαρχουσών και νέων) στοχεύοντας στην απλοποίηση της επικοινωνίας τους με το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον τους, αύξηση της αποδοτικότητας/αποτελεσματικότητας καθώς και στην αξιοσημείωτη εξοικονόμηση πόρων, εφαρμόζοντας ένα κοινό δίκτυο μετάδοσης φωνής, δεδομένων, βίντεο και άλλων εφαρμογών (Unified Communications).

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, τη μελέτη, την προμήθεια των υλικών, την παραμετροποίηση και την τεχνική υποστήριξη.

Παρέχεται εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών στα IP Τηλεφωνικά κέντρα μας.

Για να δείτε λεπτομέρειες των δυνατοτήτων του συστήματος επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.voipshop.gr ή καλέστε μας στο τηλ. 2155512856. Για κάθε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε πάντα στην διάθεσή σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Συστήματα PABX VoIP Τηλέφωνα Τηλέφωνα Εξοπλισμός & Λογισμικό Δικτύωσης Ασύρματα Access Points
Πάροχος υπηρεσιών: Εγκατάσταση, διαχείριση και συντήρηση IP τηλεφωνικών κέντρων και τηλεφωνικών κέντρων Panasonic

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer