Έγινε μέλος: Φεβ 25, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία Βούρος Ο.Ε. ασχολείται με την πώληση και συντήρηση χρηματοκιβωτίων και άλλων προϊόντων ασφάλειας και φυσικής προστασίας, από το 1922 που ιδρύθηκε.

Στόχος της εταιρείας είναι η ενημέρωση και προσφορά στους πελάτες της των πιο σύγχρονων και ασφαλών λύσεων που εφαρμόζονται σήμερα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Διατίθεται η μεγαλύτερη σειρά από πιστοποιημένα προϊόντα όπως χρηματοκιβώτια υψηλής ασφάλειας, χρηματοκιβώτια ανθεκτικά στην διάρρηξη για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, χρηματοκιβώτια με προστασία κατά την διάρρηξη σε συνδυασμό με προστασία από πυρκαγιά, ντουλάπες ασφαλείας, πυρασφαλή χρηματοκιβώτια και ερμάρια, καθώς και πόρτες ασφαλείας για χώρους φύλαξης, θύρες θησαυροφυλακίων, λυόμενα θησαυροφυλάκια, και θυρίδες θησαυροφυλακίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer