Έγινε μέλος: Ιουν 02, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Σεπ 09, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Σεπ 09, 2016
Waterfresh Hellas - ΜΙΝΟΑ Εμφιαλωμένα Νερά
Waterfresh Hellas - ΜΙΝΟΑ Εμφιαλωμένα Νερά
Waterfresh Hellas - ΜΙΝΟΑ Εμφιαλωμένα Νερά
Waterfresh Hellas - ΜΙΝΟΑ Εμφιαλωμένα Νερά

jmH Waterfresh, εταιρεία του Τσαλδάρη Μανώλη, δραστηριοποιείται δυναμικά στην εμπορία και διανομή εμφιαλωμένων νερών, ψυκτών νερού καθώς και φιλτράνσεις.

H Waterfresh Hellas αντιπροσωπεύει για ολη την ελλαδα τα εμφιαλωμένα νερά MINOA MYTHICAL WATER καθώς και τα φίλτρα νερού BLUEFILTER απο Γερμανία.

Διαθέτουμε μια γκάμα από προϊόντα των καλύτερα εμφιαλωμένων νερών και ψυκτών νερού με συσκευασίες 0,5l, 1l, 1,5l, 5l, 12,5l.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε ψύκτες νερού και είναι η μόνη εταιρεία που σας παρέχει δωρεάν ψύκτη νερού χωρίς καμία υποχρέωση στην κατανάλωση απολαμβάνοντας την καλύτερη ποιότητα νερού στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Έχουμε οχήματα ειδικά διαμορφωμένα για μεταφορές εμφιαλωμένου νερού καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό για τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

Διατηρούμε το εμφιαλωμένο νερό σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με επαγγελματική οργάνωση και αυστηρό πρόγραμμα καθαριότητας και ελέγχου θερμοκρασίας.

Η Waterfresh σας προσφέρει το πολυτιμότερο δώρο της φύσης, το «ΝΕΡΟ«!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ευρώπη, Ασία, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Αφρική, Ωκεανία
Διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο διανομής

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer