Έγινε μέλος: Φεβ 25, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Στη Woodland επενδύοντας στην υψηλή αισθητική και την ποιότητα, διαγράφουμε μια ιδιαίτερη πορεία επιτυχίας.

Aψογη γραμμή, πρωτοποριακό design, με σημασία στη λεπτομέρεια, στην υψηλή και εργονομική αισθητική, με σεβασμό στο προσωπικό γούστο. Ποιότητα εφαρμοσμένη με εμμονή στην τελειότητα που αντέχει στο χρόνο και υπερέχει στη σύγκριση.

Ξύλινα παρκέτα τοποθετημένα καρφωτά, κολλητά και πλωτά. Mασίφ, προλουστραρισμένα αλλά και τα μοναδικά επιρρητινωμένα παρκέτα υψηλών αντοχών. Επίσης διαθέτουμε δάπεδα καπλαμά και laminate που υπερκαλύπτουν όλες τις κατηγορίες κυκλοφορίας οικιακών και επαγγελματικών χρήσεων, με αντιστατικές αντιαλλεργικές και αντιολισθητικές ιδιότητες.

Ξύλινες σκάλες υψηλής αισθητικής που αντέχουν στο χρόνο. Τα λούστρα είναι υδατοδιαλυτά, μη τοξικά και δε δημιουργούν αλλεργίες σε επαφή με ευαίσθητες παιδικές επιδερμίδες. Σκάλες τυποποιημένες ή και κατά παραγγελία προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες του χώρου, μασίφ αιωρούμενες αλλά και επενδύσεις επί μπετού με επιρρητινωμένα, laminate ή και μασίφ σκαλοπάτια.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer