Έγινε μέλος: Μάϊος 16, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η  Xeniablue είναι  μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, που εισάγει, παράγει και διαθέτει ειδικα προϊόντα καθαρισμού & αρωματισμού για επαγγελματικούς  και βιομηχανικούς χώρους όλων των κατηγοριών.

Δραστηριοποιείται  κυρίως στο χώρο των μονάδων μαζικής εστίασης, των καφέ και των ξενοδοχείων.

H Xeniablue προσφέρει μια πλήρη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού υγιεινής και του αρωματισμού χώρου, με ποιοτικά και αποτελεσματικά ευρωπαϊκά προϊόντα .

Επιπλέον, προσφέρουμε  μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για όλους τους τομείς της επαγγελματικής τουαλέτας, συμπεριλαμβανομένων συσκευών  χαρτιού, κάδων υγιεινής, διανομέων σαπουνιών, συστημάτων αρωματισμού και συστημάτων εξοικονόμησης νερού.

Καλύπτει ανάγκες εστιατορίων, καφέ, bar,  μικρών και μεγάλων μονάδων ξενοδοχείων, αλλά και άλλων επαγγελματικών χώρων όπως ιατρεία, γυμναστήρια και παιδικοί σταθμοί.

Προμηθεύει τα είδη της  κυρίως  σε χονδρική σε εμπόρους και  αντιπροσώπους  σε όλη την Ελλάδα, αλλά διαθέτει και δικό της δίκτυο διανομής και εξυπηρέτησης πελατών εντος  Αττικής.                                                                                                                             

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer