Έγινε μέλος: Φεβ 24, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Ο Ιωάννης Ανυφαντάκης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Υδρομετάλ, ξεκίνησε την δραστηριότητα του στο χώρο των υδραυλικών και σιδηρικών το Φεβρουάριο του 1972. Αργότερα, η Υδρομετάλ επεκτάθηκε δυναμικά και με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης σε δύο ακόμα κλάδους: Ψύξη - Κλιματισμός & Είδη Υγιεινής - Πλακάκια, συνάπτοντας συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνώς παραγωγικές εταιρίες του είδους.

Αποστολή της εταιρείας είναι να καλύπτει όλους τους χώρους των υλικών που αφορούν στους τομείς δραστηριότητας της και να προσφέρει ανταγωνιστικά προϊόντα με απόλυτα εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, ώστε να ικανοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της, χτίζοντας παράλληλα μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer