10 Προμηθευτές
Στολές Εργασίας »

Ενδύματα Σεφ & Προσωπικού Κουζίνας

Star Delivery Προσθήκη σε λίστα

Star Delivery

Παραγωγός, Διανομέας

Νίκαια, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η Star Delivery δραστηριοποιείται στην κατασκευή & εμπορία θερμόσακων & κυτίων μεταφοράς - διανομής τροφίμων και ποτών, κουτιών delivery, φωτιζόμενες επιγραφές κουτιών delivery, στολών εργασίας, κεντημάτων λογότυπων από το 1995.
4 Work Προσθήκη σε λίστα

4 Work

Παραγωγός

Κορωπί, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής ένδυσης και του εξοπλισμού ασφαλείας, με ολοκληρωμένες λύσεις για τη μαζική εστίαση: μπλούζες μαγείρων με κεντημένο λογότυπο, παντελόνια και σαμπό, σκούφοι, ποδιές, γάντια κ.λπ.
Πρωτοπόρος Προσθήκη σε λίστα

Πρωτοπόρος

Διανομέας

Αθήνα, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η εταιρεία προμηθεύει την ελληνική αγορά με ρούχα εργασίας και είδη προστασίας εργαζομένων με αφοσίωση στην ποιότητα υφασμάτων και λοιπών υλικών.
Άντα Προσθήκη σε λίστα

Άντα

Διανομέας

Θεσσαλονίκη, Νομός Θεσσαλονίκης, Μακεδονία

Η Άντα παρουσίασε πρώτη στην ελληνική αγορά ιατρικών και επαγγελματικών στολών, προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας, με πρωτοποριακό σχεδιασμό και υλικά επιλεγμένα από τις πιο γνωστές εταιρείες υφασμάτων στον ευρωπαϊκό χώρο.
Mont Pellier Group A.E. Προσθήκη σε λίστα

Mont Pellier Group A.E.

Παραγωγός

Μοσχάτο, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η Mont Pellier δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την παραγωγή και εμπορία ενδυμάτων και εταιρικών στολών για ξενοδοχειακές μονάδες, εταιρίες και μονάδες HO.RE.CA. (Hotel / Restaurant / Cafe), λευκών ειδών.
All Collections Προσθήκη σε λίστα

All Collections

Παραγωγός, Διανομέας

Κερατσίνι, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία ενδυμάτων εργασίας. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αξιόπιστα Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αξιόπιστα προϊόντα αναγνωρισμένων εταιριών τα οποία εισάγουμε και εμπορευόμαστε.
Β. Ακριτίδου Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Προσθήκη σε λίστα

Β. Ακριτίδου Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.

Διανομέας

Καλλιθέα, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η εταιρεία Parva είναι μία εταιρεία που εισάγει και εμπορεύεται στολές προσωπικού, μεμβράνες τζαμιών και αντιολισθητκές ταινίες.
Είστε προμηθευτής τουριστικών επιχειρήσεων; Φτιάξτε το εταιρικό προφίλ σας στο Supply.gr