Nilfisk Ελλάς Α.Ε.
Nilfisk Ελλάς Α.Ε.
Nilfisk Ελλάς Α.Ε.
Nilfisk Ελλάς Α.Ε.

Για περισσότερα από 100 χρόνια, η Nilfisk έχει αφοσιωθεί στην προσπάθειά της να κάνει τον κόσμο πιο καθαρό. Προσφέρουμε μόνο ότι καλύτερο υπάρχει στις λύσεις καθαρισμού σε εκατομμύρια επιχειρήσεις και σπίτια, σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία μας

Κάθε μέρα, σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι χρειάζονται καθαρά περιβάλλοντα, χώρους εργασίας, ιδρύματα, εργοστάσια, νοσοκομεία, σχολεία, αεροδρόμια, σπίτια.

Και καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και οι συνθήκες διαβίωσης βελτιώνονται, η ζήτηση για καθαριότητα και βελτιωμένη ποιότητα ζωής αυξάνεται διεθνώς.

Η Nilfisk ιδρύθηκε με όραμα την παραγωγή και πώληση προϊόντων ύψιστης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από εκατό χρόνια, η Nilfisk ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των αγορών και των πελατών με καινοτόμα προϊόντα και λύσεις. Στο πέρασμα του χρόνου προστέθηκαν κι άλλες εταιρείες στον όμιλο προκειμένου να ενισχύσουμε το αποτύπωμά μας και σήμερα είμαστε ισχυροί και ενωμένοι. Μας ενώνει η υπόσχεση για καινοτομία και η δέσμευσή μας να παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά προϊόντα. Σήμερα, το όραμα του ιδρυτή μας έχει γίνει πραγματικότητα. 

Τα κεντρικά γραφεία του ομίλου της Nilfisk βρίσκονται στη Δανία, ενώ το δίκτυο εταιρειών πώλησης επεκτείνεται σε 45 χώρες. Με τη βοήθεια ενός ισχυρού δικτύου διανομής, η Nilfisk διαθέτει στην αγορά και πουλάει τα προϊόντα της μέσω διανομέων σε περισσότερες από 100 χώρες. Έχουμε εργοστάσια παραγωγής στην Ευρώπη την Ασία και την Αμερική.

Τα προϊόντα μας προορίζονται κυρίως για την αγορά εμπορικών προϊόντων καθαρισμού και απευθύνονται σε ιδρύματα, βιομηχανίες και εταιρείες καθαρισμού. Οι βασικές σειρές προϊόντων περιλαμβάνουν εξοπλισμό φροντίδας δαπέδων, π.χ. επαγγελματικά μηχανήματα πλυσίματος-στεγνώματος και σάρωθρα, σκούπες, πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης και βοηθητικά μηχανήματα για τον καθαρισμό εξωτερικών χώρων.

Τα προϊόντα μας πωλούνται με διάφορες εμπορικές επωνυμίες, μεταξύ των οποίων οι διεθνείς εμπορικές επωνυμίες Nilfisk και Viper, αλλά και μια σειρά τοπικών εμπορικών επωνυμιών, όπως Advance και Clarke. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer