Dolphin Vend & Care
Dolphin Vend & Care
Dolphin Vend & Care
Dolphin Vend & Care

H Dolphin Vend & Care ιδρύθηκε το 2008 και βρίσκεται στην περιοχή της Ν.Ιωνίας, Αθήνα - Αττικής. Από το έτος 2008 ξεκίνησε με την τοποθέτηση αυτόματων πωλητών σε σημεία ενδιαφέροντος όπως (εταιρίες, γραφεία, ΚΤΕΟ, δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, βενζινάδικα, πρακτορεία ΟΠΑΠ και την τροφοδότησή τους με προϊόντα - τρόφιμα - καφέδες.

Το έτος 2012 δημιουργήθηκε ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop το www.vend-shop.gr, για ενημέρωση και για πώληση προϊόντων.

Το έτος 2013 δημιουργήθηκε ειδικό τμήμα HO.RE.CA (Hotel Restaurant Cafe) για τα ξενοδοχεία τη μαζική εστίαση, εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, φούρνους, catering.

To έτος 2014 έκλεισε ειδικές συμφωνίες σε αναλώσιμα προϊόντα με εταιρίες εξωτερικού και στην Ελλάδα, ώστε να επιτύχει χαμηλές τιμές και να βοηθήσει την Ελληνική αγορά και τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Το έτος 2015 Ιούνιο, ξεκίνησε νέα συνεργασία (λιανικής-χονδρικής) για κάψουλες καφέ σχεδόν όλων των ειδών (nespresso, dolce gusto, Lavazza blue, Lavazza point, χάρτινες μερίδες POD - Ese) που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά, με νέο εξειδικευμένο e-shop: www.getcoffee.gr.

Το έτος 2016 Μάρτιο προστίθενται νέα αναλώσιμα είδη για καφετέριες, αναψυκτήρια, ξενοδοχεία, αυτόματους πωλητές (vending) με ποτήρια χάρτινα, ποτήρια πλαστικά, διθέσια σακούλα glassbag κτλ. Επίσης εμπλουτίζονται τα φίλτρα νερού με νέα φυσίγγια και συστήματα φίλτρανσης everpure - pentax.

Αποστέλλουμε προϊόντα σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας!!! Η ανάγκη σας είναι η προτεραιότητά μας!!!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διανομέας: Καφές Espresso Καφές Φίλτρου Στιγμιαίος Καφές
Διανομέας: Μηχανές Espresso & Cappuccino Μύλοι Άλεσης Καφεκοπτείου
Διανομέας: Σκόνη Κακάο για Ροφήματα Τσάι
Διανομέας: Ενεργειακά Ποτά
Διανομέας: Επιτραπέζιο & Μεταλλικό Νερό
Διανομέας: Γάλατα & Σκόνες Γάλακτος
Διανομέας: Ζάχαρη
Διανομέας: Σνακ Ξηρών Καρπών, Μπάρες Δημητριακών & Γκρανόλα
Διανομέας: Φίλτρα Πόσιμου Νερού & Αποσκληρυντές
Διανομέας: Σακούλες Μεταφοράς
Διανομέας: Ποτήρια Μιας Χρήσης
Διανομέας: Αυτόματοι Πωλητές Καφέ & Ζεστών Ροφημάτων

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Best Price Silver

Best Price Silver

Η πιστοποίηση αυτή ενισχύει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.vend-shop.gr ως προς την ασφάλεια και λειτουργία των συνναλλαγών. Επίσης αποδεικνύει ότι τηρούνται μια σειρά από αυστηρές προδιαγραφές για το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα διασφαλίζοντας στους χρήστες ένα ανώτερο περιβάλλον online αγορών. Η πιστοποίηση αυτή επανελέγχεται κάθε χρόνο για την εγκυρότητα και πληρότητα του online ηλεκτρονικού καταστήματος www.vend-shop.gr.
Ημερομηνία έκδοσης: Απρ 28 2016

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer