Δ. Φλεριανός & ΣΙΑ Ε.Ε.
Δ. Φλεριανός & ΣΙΑ Ε.Ε.
Δ. Φλεριανός & ΣΙΑ Ε.Ε.
Δ. Φλεριανός & ΣΙΑ Ε.Ε.

Η Εταιρεία Δ.ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων (ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά ) από το 1972. Επιθυμώντας να διατηρήσει την οικογενειακή ελληνική παράδοση που τη χαρακτηρίζει, γίνεται γνωστή με την επωνυμία VADIΜ, προερχόμενη από τα ονόματα των μελών της, Βαγγέλης & Δημήτρης.

Η εταιρεία εδρεύει στον ʼγιο Ιωάννη Ρέντη και διαθέτει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για την Εισαγωγή, Εμπορία, Τυποποίηση και Διανομή των προϊόντων που εμπορεύεται, ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελατολογίου της.

Σήμερα, έχοντας ένα έμπειρο δυναμικό έτοιμο να ανταπεξέλθει στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του χώρου και διατηρώντας ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας, πιστοποιημένο από το Φορέα Πιστοποίησης EQA, συνεχίζει να υπηρετεί, με συνέπεια και επαγγελματισμό, τη θάλασσα και ό,τι αυτή προσφέρει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Ψωμί με γεύση θάλασσας

Ψωμί με γεύση θάλασσας
Αφιέρωμα στις Αρτοθαλασσιές στην "Εspresso" Το καινοτόμο προϊόν που παρασκεύασαν φοιτήτριες των ΤΕΙ Θεσσαλίας. Εντός Σεπτεμβρίου αναμένεται να βγει στην αγορά το βιολογικό ψωμί με θαλασσινό νερό (!) που παρασκεύασαν τρεις φοιτήτριες...
Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer