Πίτες Κολιός Α.Ε.
Πίτες Κολιός Α.Ε.
Πίτες Κολιός Α.Ε.
Πίτες Κολιός Α.Ε.

Το 2013, η εταιρεία «Πίτες Κολιός Α.Ε.» ανοίγει τις πόρτες της στη Μαγούλα Αττικής. Και μαζί, ανοίγει τις πόρτες σε φρέσκες ιδέες που εξελίσσουν την πίτα, πηγαίνοντας την κατηγορία ένα βήμα παραπάνω. Εμπνευστής του όλου εγχειρήματος είναι ο Ευάγγελος Κολιός, ενώ μαθητές της διδασκαλίας του είναι οι γιοί του Ανδρέας, Αλέξανδρος και Παναγιώτης.

Στόχος, η παρασκευή της καλύτερης πίτας για σουβλάκι της αγοράς. Η «Πίτες Κολιός Α.Ε.» διαθέτει:

• Υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής ζύμης, δυνατότητας 25.000 τμχ./ ώρα σε στεγασμένο κτήριο 3.500 τ.μ.

• Νέους, καταρτισμένους ανθρώπους με οράματα και ιδέες

• Έναν μάστορα που η εμπειρία του εμπνέει δύναμη και σιγουριά

Με αυτά τα εργαλεία, η «Πίτες Κολιός Α.Ε.» δημιουργεί μία ολοκληρωμένη σειρά flatbreads που θα μαγέψουν τους λάτρεις της μεσογειακής διατροφής. Τα προϊόντα μας έχουν παρουσία σε ολοένα και περισσότερα σημεία κατανάλωσης, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, καταστήματα λιανικής τροφίμων και supermarkets.

Επιπλέον, πραγματοποιούμε συνεργασίες με βιομηχανίες τροφίμων, ικανοποιώντας την ανάγκη τους για το ποιοτικότερο δυνατό αποτέλεσμα. Νέες γεύσεις, νέα σχήματα, νέες χρήσεις, νέες προοπτικές έκαναν την αγαπημένη παραδοσιακή πίτα ένα εντελώς καινούριο προϊόν στα χέρια της οικογένειας Κολιού.

Το εγχείρημα αυτό αγκάλιασε η αγορά, αυξάνοντας τη δημοτικότητα των προϊόντων της εταιρείας «Πίτες Κολιός Α.Ε.» και δικαιώνοντας τις προσπάθειες των δημιουργών της. Αφράτες πίτες για σουβλάκι, νοστιμότατες βάσεις για πίτσα, νέες προτάσεις για σάντουιτς ιδέες για εφαρμογή της πίτας στη ζαχαροπλαστική ή ό,τι άλλο φανταστείτε, η «Πίτες Κολιός Α.Ε.» είναι εδώ για να σας το προσφέρει. Με φρέσκες προτάσεις και έξυπνες λύσεις, υπόσχεται να καλύψει κάθε γευστική και επιχειρηματική σας ανάγκη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer