Eco-burner
Eco-burner
Eco-burner
Eco-burner

Η εταιρεία Ιωάννου Μονοπρόσωπη ΕΠΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Eco Burner Chafo σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο.

Το Eco-Burner Chafo είναι η μοναδική επαγγελματική  λύση για την αντικατάσταση του στερεού οινοπνεύματος (καύσιμη ύλη) που ήταν μέχρι τώρα ο μόνος τρόπος για την θέρμανση των τροφίμων σε εξωτερικές εκδηλώσεις (catering) και σε μπουφέδες ξενοδοχείων. Είναι ένα  καινοτόμο σύστημα  με πολλά πλεονεκτήματα .  Η χρήση του συστήματος  Eco Burner Chafo είναι πολύ απλή και ασφαλής εξαλείφοντας όλα τα προβλήματα που δημιουργεί η χρήση της μέχρι τώρα καύσιμης ύλης . Παράλληλα αποφέρει οικονομία ως 30% . Είναι πολύ αποτελεσματικό αξιόπιστο και προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.  Είναι προϊόν κατασκευής Ιρλανδίας και είναι πλήρως πιστοποιημένο από όλους τους αρμόδιους φορείς της Ευρώπης Αμερικής Καναδά και Αυστραλίας καθώς εκεί χρησιμοποιείται με πολύ μεγάλη ένταση . Η συσκευή διαθέτει πολλά πατενταρισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που κάνουν την χρήση του πολύ ασφαλής και εύκολη  (ασφάλεια υπερθέρμανσης , βαλβίδα ανατροπής κλπ).  Έχει ρυθμιζόμενη ένταση και είναι πολύ θερμότερο από το στερεό οινόπνευμα γι΄αυτό μια συσκευή είναι αρκετή για ένα σκεύος . Δεν σβήνει ακόμα και  με πολύ δυνατό άνεμο . Είναι διαχειρίσιμο σε κάθε στιγμή της λειτουργίας του επειδή η συσκευή δεν ζεσταίνεται , εκτός από την πλακά του καυστήρα .  Ο χρόνος λειτουργίας μιας πλήρως γεμάτης συσκευής είναι 5 έως 7,5 ώρες συνεχόμενα ανάλογα με την ρύθμιση.

Οι φιάλες  γεμίσματος  είναι  τύπου Αεροζόλ  κατασκευασμένες από ατσάλι και μπορούν να ανακυκλωθούν  σε αντίθεση με τα αντίστοιχα  προϊόντα τζέλ  που καταλήγουν  στη χωματερή.

Μια φιάλη  θα δώσει έως και τριανταεπτά  ώρες  χρόνο καύσης .

Είναι ένα καινοτόμο προϊόν που κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο χωρίς προβλήματα . Το Chafo από την Eco-Burner είναι το μέλλον της θέρμανσης έτοιμων τροφίμων στα σκεύη σερβιρίσματος  στις εκδηλώσεις σας.

Μεγαλύτερη ασφάλεια, πιο καθαρό, και πιο οικολογικό και προπαντός  οικονομικό .

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση ή παρουσίαση της συσκευής /συστήματος στον χώρο σας.

 

 

Η λύση στα προβλήματα της καύσιμης ύλης. (Τζέλ)

Χαρακτηριστικά

Σβήνει αυτομάτως αν ανατραπεί

Μειώνει το κόστος λειτουργίας

Καθαρή Καύση

Επαναγεμιζόμενο

Χλιαρό στην αφή

Ανάβει εύκολα

Εώς 7,5 ώρες χρόνος λειτουργίας

Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία

Αυτόματο σβήσιμο σε υπερθέρμανση

Καθαρή φλόγα

Χωρίς διαρροές

Δε σβήνει με τον αέρα

Δε σπαταλά καύσιμο

Οικολογικό και ασφαλές

ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ

Το Eco Burner Chafo θα μειώσει την σπατάλη των καυσίμων σας στο μηδέν, ενώ παρέχει περισσότερη θερμότητα με χαμηλότερο κόστος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Eco Burner Chafo διαθέτει βαλβίδα υπερθέρμανσης, και ανατροπής διασφαλίζοντας υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

ΑΦΗ

Το σώμα του Eco Burner Chafo παραμένει κρύο στην αφή, σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του. Είναι πάντα διαχειρίσιμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer