Crist
Crist
Crist
Crist

Ταξιδέψτε μαζί μας στην ποιότητα

 

Η Crist Bed Linen Industry δραστηριοποιείται από το 1971 στο χώρο τού επαγγελματικού ιματισμού, διαθέτοντας ποιοτικά προϊόντα για Ξενοδοχειακό, Νοσοκομειακό και Ναυτιλιακό εξοπλισμό. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται  σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, με νήματα εξαιρετικής ποιότητας που προσφέρουν εγγυημένη αίσθηση χαλάρωσης και απόλαυσης, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλα για σκληρή επαγγελματική χρήση με μεγάλη διάρκεια «ζωής» που αποδεδειγμένα μειώνουν τα κόστη αγοράς τους.

 

Ξεφυλλίζοντας τη νέα μας συλλογή  Crist Eco Friendly Produced, μπαίνετε αυτόματα μέσα σ’ ένα διαφορετικό κόσμο, γεμάτο ποιοτικά υλικά, πρωτοποριακές ιδέες και σχέδια. Υπεύθυνη για την δημιουργία αυτού τού διαφορετικού κόσμου είναι η ομάδα των έμπειρων στελεχών μας, που προβλέποντας τις ανάγκες τού επαγγελματία, οι οποίες ολοένα γίνονται μεγαλύτερες, προσφέρει λύσεις που μόνο μια εταιρεία με την διορατικότητα της Crist θα μπορούσε να επινοήσει.

 

Με μοναδική ικανότητα να αξιοποιούμε τη μεγάλη μας εμπειρία και την βαθιά γνώση τής αγοράς, έχουμε αναπτύξει μια διαφορετικότητα που αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημά μας για να δημιουργούμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία, δημιουργώντας πραγματική υπεραξία στην επιλογή τους.

 

Επιδίωξή μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας μας, καθώς με την χρήση τους θα διαπιστώσουν τις πολλαπλές δυνατότητες και τα μεγάλα πλεονεκτήματα που προσφέρουν

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Σεντόνια Μαξιλάρια Μαξιλαροθήκες Παπλώματα Παπλωματοθήκες Κουβέρτες Προστατευτικά Στρώματος
Παραγωγός & Διανομέας: Πετσέτες Μπουρνούζια
Παραγωγός & Διανομέας: Κουρτίνες Κουρτινόξυλα, Ράγες & Αξεσουάρ Κουρτινών
Παραγωγός & Διανομέας: Πετσέτες Φαγητού Τραπεζομάντηλα & Ναπερόν Καλύμματα Καρέκλας Φούστες Μπουφέ Καλύμματα για Συνεδριακά Τραπέζια Τραβέρσες
Παραγωγός & Διανομέας: Υφάσματα Επιπλώσεων Ριχτάρια Προστατευτικά Καλύμματα Επίπλων & Εξοπλισμού
Παραγωγός & Διανομέας: Σουπλά
Παραγωγός & Διανομέας: Λεκάνες & Καλάθια Απλύτων
Παραγωγός & Διανομέας: Πετσέτες Spa

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο διανομής

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ISO 9001

ISO 9001

Ανάμεσα στα επενδυτικά σχέδια που υλοποίησε η εταιρία μας, είναι η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2008. Πρόσθετα φέρουμε πιστοποίηση CE σε όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κλινικές και νοσοκομεία.
Ημερομηνία έκδοσης: Οκτ 06 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

10η HORECA 2015

10η HORECA 2015

2015-02-06 - 2015-02-09

Κάτι παραπάνω από επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Crist, στη 10η ΗΟ.RE.CA που διεξήχθη από την Παρασκευή 6 ως και την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο «ATHENS METROPOLITAN EXPO» Κατά την διάρκεια της συμμετοχής της στην έκθεση, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την νέα της συλλογή basic, premium & exclusive για το 2015. Η ανταπόκριση των επαγγελματιών που επισκέφτηκαν το περίπτερό της ήταν μεγάλη και ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα της, την αρίστη ποιότητά τους και την αντοχή τους στη σκληρή επαγγελματική χρήση.Επίσης ενημερώθηκαν για τη μοναδική δυνατότητα που προσφέρει η Crist στους πελάτες της, να υλοποιεί πραγματοποιεί κάθε πρωτότυπη ιδέα τους και να τους προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για αναβάθμιση όλων των χώρων της επιχείρησής τους. Η νέα συλλογή προϊόντων της Crist, είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, που εισάγονται από επώνυμους οίκους του εξωτερικού, 

Athens Metropolitan Expo

HORECA 2016

HORECA 2016

2016-02-12 - 2016-02-15

Η Crist συμμετείχε και φέτος στην 11η HO.RE.CA που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο «Athens Metropolitan Expo» από τις 12 έως 15 Φεβρουαρίου, με εντυπωσιακό περίπτερο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. στην αίθουσα Α3.Στόχος τής συμμετοχής ήταν η όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τής εταιρίας καθώς και η προσέλκυση νέων συνεργασιών από την ξενοδοχειακή αγορά, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στο χώρο τού επαγγελματικού ιματισμού.Ιδιαίτερη εντύπωση, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των επισκεπτών, έκανε η νέα συλλογή προϊόντων Crist Eco Friendly Produced, που καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό στις ανάγκες τού επαγγελματία που συνεχώς γίνονται μεγαλύτερες, προσφέροντας λύσεις που μόνο μια εταιρεία με την διαφοροποίηση της Crist θα μπορούσε να επινοήσει και να πραγματοποιήσει.Η νέα συλλογή προϊόντων τής Crist, είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, που εισάγονται από επώνυμους οίκους του εξωτερικού.

Athens Metropolitan Expo

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer