Morphos Designs
Morphos Designs
Morphos Designs
Morphos Designs

Εμείς στην morphos, θεωρώντας τιμή μας το ότι διαλέξατε τα προϊόντα μας, αισθανόμαστε ως ελάχιστη υποχρέωσή μας να σας το ανταποδώσουμε προσφέροντάς σας φερεγγυότητα Α' υλών και κατασκευής.

Με δεδομένη την αισθητική φροντίδα, επενδύουμε με πολύ προσοχή στις κατασκευαστικές διαδικασίες και στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και για να το εξασφαλίσουμε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, εκτελούνται σε βαθμό 100%, μέσα στις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις.

Μετά από πάνω από 100.000 καναπέδες και κρεβάτια κατασκευασμένα και παραδομένα, ξέρουμε πολύ καλά την φύση των προϊόντων που κατασκευάζουμε και είμαστε απόλυτα σίγουροι και υπερήφανοι για την ποιότητά που είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε. Γι’ αυτό σας προσκαλούμε να ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά στην αθέατη πλευρά του κόσμου των προϊόντων μας. Θα διαπιστώσετε ότι ο κόσμος μας αυτός εκτός από "ό...morphos", είναι και καλοφτιαγμένος. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer