24 Προμηθευτές
Εξοπλισμός Εστίασης »

Συστήματα Νερού

Waterfresh Hellas - ΜΙΝΟΑ Εμφιαλωμένα Νερά

Παραγωγός, Διανομέας

Ρέντη, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

jmH Waterfresh, εταιρεία του Τσαλδάρη Μανώλη, δραστηριοποιείται δυναμικά στην εμπορία και διανομή εμφιαλωμένων νερών, ψυκτών νερού καθώς και φιλτράνσεις.

ΤΕΜΑΚ Α.Ε.

Πάροχος Υπηρεσιών, Διανομέας

Αχαρνές (Μενίδι), Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η ΤΕΜΑΚ είναι ελληνική εταιρεία με αντικείμενο την μελέτη, τον σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων επεξεργασίας νερού και τον εξοπλισμό δικτύων ρευστών.

Waterpan

Πάροχος Υπηρεσιών, Διανομέας

Αθήνα, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Στα πλαίσια της αντιμετώπισης των παραμέτρων ρύπανσης και αλλοίωσης της ποιότητας του πόσιμου νερού στη χώρα μας δημιουργήθηκε η Waterpan.

Technoline

Πάροχος Υπηρεσιών, Διανομέας

Αθήνα, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 έχοντας ως στόχο της να καλύψει το κενό της αγοράς για εγκατάσταση και επισκευή μηχανημάτων μαζικής εστίασης.

ProMinent Hellas Ltd.

Παραγωγός

Μεταμόρφωση, Νομός Καρδίτσας, Θεσσαλία

Η ProMinent είναι κατασκευαστής εξαρτημάτων και συστημάτων τεχνολογίας μέτρησης, καθώς και αξιόπιστων λύσεων επεξεργασίας νερού για περισσότερα από 50 χρόνια.

Osmo Αφοί Βιτάλη & ΣΙΑ Ε.Ε.

Πάροχος Υπηρεσιών, Παραγωγός

Πειραιάς, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η εταιρεία Osmo έχει 30ετή εμπειρία στο χώρο της μελέτης, του σχεδιασμού και της κατασκευής τεχνικών έργων - πισινών για ιδιωτική ή δημόσια χρήση και συστημάτων για την επεξεργασία νερού (αντίστροφη όσμωση), χημικών για πισίνα, φίλτρων για πισίνα, νεροτσουλήθρες.

MySpring

Παραγωγός

Αθήνα, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η MySpring είναι μία δυναμική εταιρεία με βασικό αντικείμενο την εισαγωγή, κατασκευή και εμπορία συστημάτων επεξεργασίας πόσιμου νερού (απλά φίλτρα ή αντίστροφης όσμωσης), οργάνων μέτρησης αλάτων (αγωγιμόμετρα) και παγομηχανών.
  • 1 / 2