25 Προμηθευτές
Έπιπλα & Διακόσμηση »

Αντικείμενα Εσωτερικού Χώρου

Μενεγής Λευτέρης

Παραγωγός, Διανομέας

Μαρούσι, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η αγάπη μας για το χειροποίητο κεραμικό και τη Λαϊκή Παράδοση, μας ώθησε να δημιουργήσουμε ένα εργαστήρι χειροποίητων κεραμικών, συνεχίζοντας την τέχνη της κεραμικής, εισάγοντας νέες ιδέες και αντίληψης στην παραδοσιακή τεχνοτροπία.

Διάνα "εξοπλίζειν"

Πάροχος Υπηρεσιών, Διανομέας

Αχαρνές (Μενίδι), Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η εταιρεία Διάνα "εξοπλίζειν" δραστηριοποιείται στον κλάδο του εξοπλισμού εκδηλώσεων, διαγράφοντας μια συνεχώς ανοδική πορεία.

Zaros SA

Διανομέας

Ρέντη, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής που είναι τόσο απαιτητικός, δημιουργεί την ανάγκη για ποιότητα και ομορφιά στο περιβάλλον μας, στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας μας.

Star Delivery

Παραγωγός, Διανομέας

Νίκαια, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η Star Delivery δραστηριοποιείται στην κατασκευή & εμπορία θερμόσακων & κυτίων μεταφοράς - διανομής τροφίμων και ποτών, κουτιών delivery, φωτιζόμενες επιγραφες κουτιών delivery, στολών εργασίας, κεντημάτων λογότυπων από το 1995.

Egem

Διανομέας

Ταύρος, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η Egem δραστηριοποιείται στον εξοπλισμό ειδών μαζικής εστίασης & εξοπλισμό ξενοδοχείων, αντιπροσωπεύοντας γνωστούς οίκους σε ποτήρια, πορσελάνη, μαχαιροπήρουνα, ειδών κουζίνας & μπαρ.

Ρυθμός- Δήσιος (Eclock)

Παραγωγός, Διανομέας

Αθήνα, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η εταιρεία διαθέτει ρολόγια και ξυπνητήρια σε μεγάλη ποικιλία, καθώς και μηχανισμοούς, δείκτες και άλλα εξαρτήματα για να συνθέσετε μόνοι το ρολόι σας.

Πιτερός Δημήτρης

Παραγωγός

Ηράκλειο Κρήτης, Νομός Ηρακλείου, Κρήτη

Δημιουργίες με μεράκι, αντικείμενα τέχνης διακοσμητικά και χρηστικά, αποκλειστικά από φυσικά αγαθά: Ξύλα που ξεβγάζει η θάλασσα, ρίζες, κορμοί δέντρων, σκουριασμένα σίδερα, σκοινιά, φελλοί, δίχτυα, όστρακα.

Studio Gatsas

Παραγωγός, Διανομέας

Χαϊδάρι, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η γκαλερί Studio Gatsas είναι από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες στο χώρο της διακόσμησης με πίνακες ζωγραφικής σε καμβά από Έλληνες και ξένους  ζωγράφους σε σχέδια αποκλειστικά από εμάς με διάφορες τεχνικές όπως λάδι, σπάτουλα,μεικτή τεχνική σε διάφορες διαστάσεις και ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζει στον δικό σας προσωπικό χώρο.

Porcelana

Παραγωγός, Διανομέας

Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης (Σίνδος), Νομός Θεσσαλονίκης, Μακεδονία

Το πρώτο κατάστη΅α Porcelana άνοιξε τις πόρτες του στις Σέρρες το 1980 από τον ιδρυτή και πρόεδρο της εταιρείας Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου.

Nancy's Candles

Παραγωγός

Περιστέρι, Νομός Ιωαννίνων, Ήπειρος

Aπό το 1998 η Nancy's Candles προσφέρει τα κεριά της αλλά και ολόκληρη την διακοσμητική πρόταση σε τιμές που υπακούουν στις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες φέρουν πιστοποιήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Krios Design Studio

Πάροχος Υπηρεσιών, Παραγωγός

Αθήνα, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η "Krios Design Studio" σας υπόσχεται τις τέλειες λύσεις για τη διακόσμηση και ανάδειξη επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, επιπλωμένα διαμερίσματα, μπαρ, εστιατόρια κ.
  • 1 / 2