11 Προμηθευτές
Πισίνα & Spa »

Σχεδιασμός & Κατασκευή Πισίνας

Υδροκοσμοτεχνική

Πάροχος Υπηρεσιών, Διανομέας

Αγία Βαρβάρα, Νομός Ηρακλείου, Κρήτη

Η Υδροκοσμοτεχνική με την εμπειρία της στον τομέα επεξεργασίας νερού, δυναμική, ευέλικτη, με γνώση και υπευθυνότητα, έχοντας να επιδείξει έργα που παρέχουν υψηλή ποιότητα, αποτελεσματικότητα και αισθητική εξειδικεύεται στους παρακάτω τομείς: - Κατασκευή πισίνας από μπετόν με πλακάκια - ψηφίδες – βάψιμο - Πισίνες με μεταλλικά πάνελ, μεμβράνη (liner), με συμβατικό ή compact μηχανοστάσιο - Υπέργειες πισίνες κήπου - Εξοπλισμός πισίνας (μηχανοστάσια, μεμβράνες-liner, φίλτρα, αντλίες, φώτα, οπτικές ίνες, θέρμανση, αντίθετη κολύμβηση κτλ.

Πισίνες Atlantis

Πάροχος Υπηρεσιών, Διανομέας

Βύρωνας, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής πισίνας και παράλληλα μελετά και αναπτύσσει μεθόδους για την επεξεργασία του νερού με μεγάλη επιτυχία.

Vogue Image Pools Ltd.

Παραγωγός

Νίκαια, Νομός Λάρισας, Θεσσαλία

H Vogue Image Pools αποτελεί μια άρτια στελεχωμένη Τεχνική και Εμπορική εταιρεία και δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική επικράτεια καθώς και την Ρωσία μέσω θυγατρικής της εταιρείας.

Stelnic

Πάροχος Υπηρεσιών

Αθήνα, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η STELNIC δραστηριοποιείται από το 1986 κυρίως σε δύο τομείς: α) στην κατασκευή πισινών, spa, sauna, χαμάμ β) στους βιολογικούς καθαρισμούς αστικών και βιομηχανικών λυμάτων Στην πισίνα και τα spa αναλαμβάνουμε τόσο τον σχεδιασμό, την προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου μηχανολογικού εξοπλισμού, όσο και τις οικοδομικές εργασίες (μπετόν, υγρομόνωση, σοβάτισμα, πλακάκια, βαφή, κ.

S&K Pools

Πάροχος Υπηρεσιών

Θεσσαλονίκη, Νομός Θεσσαλονίκης, Μακεδονία

Πισίνα και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το νερό; Η ειδικότητά μας! Έχοντας εξειδίκευση στην κατασκευή πισίνας και κέντρων ευεξίας για ξενοδοχεία, medical spa, αλλά και κατοικίες, σας παρέχουμε την ιδανική λύση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

PisinaSpa

Πάροχος Υπηρεσιών, Διανομέας

Ασπρόπυργος, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

PisinaSpa είναι μια εταιρεία κατασκευής πισινών εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, κατασκευής spa, σάουνας και εμπορίας όλων των προϊόντων στο χώρο της πισίνας.

Osmo Αφοί Βιτάλη & ΣΙΑ Ε.Ε.

Πάροχος Υπηρεσιών, Παραγωγός

Πειραιάς, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η εταιρεία Osmo έχει 30ετή εμπειρία στο χώρο της μελέτης, του σχεδιασμού και της κατασκευής τεχνικών έργων - πισινών για ιδιωτική ή δημόσια χρήση και συστημάτων για την επεξεργασία νερού (αντίστροφη όσμωση), χημικών για πισίνα, φίλτρων για πισίνα, νεροτσουλήθρες.

OceanBlue

Πάροχος Υπηρεσιών, Διανομέας

Άγιος Δημήτριος, Νομός Άρτας, Ήπειρος

Η OceanBlue δημιουργήθηκε το 2005 και προσφέρει ολοκληρωμένες & πλήρως καθετοποιημένες υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, στην κατασκευή, πώληση, διαχείριση & υποστήριξη πισίνας & χώρων Wellness.