10 Προμηθευτές
Πισίνα & Spa »

Επεξεργασία Νερού Πισίνας

Υδροκοσμοτεχνική

Πάροχος Υπηρεσιών, Διανομέας

Αγία Βαρβάρα, Νομός Ηρακλείου, Κρήτη

Η Υδροκοσμοτεχνική με την εμπειρία της στον τομέα επεξεργασίας νερού, δυναμική, ευέλικτη, με γνώση και υπευθυνότητα, έχοντας να επιδείξει έργα που παρέχουν υψηλή ποιότητα, αποτελεσματικότητα και αισθητική εξειδικεύεται στους παρακάτω τομείς: - Κατασκευή πισίνας από μπετόν με πλακάκια - ψηφίδες – βάψιμο - Πισίνες με μεταλλικά πάνελ, μεμβράνη (liner), με συμβατικό ή compact μηχανοστάσιο - Υπέργειες πισίνες κήπου - Εξοπλισμός πισίνας (μηχανοστάσια, μεμβράνες-liner, φίλτρα, αντλίες, φώτα, οπτικές ίνες, θέρμανση, αντίθετη κολύμβηση κτλ.

Πισίνα & Spa » Επεξεργασία Νερού Πισίνας

ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ: 10

Πισίνες Atlantis

Πάροχος Υπηρεσιών, Διανομέας

Βύρωνας, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής πισίνας και παράλληλα μελετά και αναπτύσσει μεθόδους για την επεξεργασία του νερού με μεγάλη επιτυχία.

Πισίνα & Spa » Επεξεργασία Νερού Πισίνας

ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ: 13

Vogue Image Pools Ltd.

Παραγωγός

Νίκαια, Νομός Λάρισας, Θεσσαλία

H Vogue Image Pools αποτελεί μια άρτια στελεχωμένη Τεχνική και Εμπορική εταιρεία και δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική επικράτεια καθώς και την Ρωσία μέσω θυγατρικής της εταιρείας.

ProMinent Hellas Ltd.

Παραγωγός

Μεταμόρφωση, Νομός Καρδίτσας, Θεσσαλία

Η ProMinent είναι κατασκευαστής εξαρτημάτων και συστημάτων τεχνολογίας μέτρησης, καθώς και αξιόπιστων λύσεων επεξεργασίας νερού για περισσότερα από 50 χρόνια.

Osmo Αφοί Βιτάλη & ΣΙΑ Ε.Ε.

Πάροχος Υπηρεσιών, Παραγωγός

Πειραιάς, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η εταιρεία Osmo έχει 30ετή εμπειρία στο χώρο της μελέτης, του σχεδιασμού και της κατασκευής τεχνικών έργων - πισινών για ιδιωτική ή δημόσια χρήση και συστημάτων για την επεξεργασία νερού (αντίστροφη όσμωση), χημικών για πισίνα, φίλτρων για πισίνα, νεροτσουλήθρες.

OceanBlue

Πάροχος Υπηρεσιών, Διανομέας

Άγιος Δημήτριος, Νομός Άρτας, Ήπειρος

Η OceanBlue δημιουργήθηκε το 2005 και προσφέρει ολοκληρωμένες & πλήρως καθετοποιημένες υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, στην κατασκευή, πώληση, διαχείριση & υποστήριξη πισίνας & χώρων Wellness.

Πισίνα & Spa » Επεξεργασία Νερού Πισίνας

ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ: 11

Hydrofix

Διανομέας

Χαϊδάρι, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η Hydrofix είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών και εμπορίας υδραυλικών συστημάτων, της οποίας ο αντικειμενικός στόχος είναι να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών.

Balkan General Services

Διανομέας

Μάνδρα, Νομός Λάρισας, Θεσσαλία

H Balkan General Services συνεργάζεται με κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας της πισίνας, παρέχοντας λύσεις τελευταίας τεχνολογίας καθώς και προϊόντα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας για τη φροντίδα της πισίνας.