16 Προμηθευτές
Προβολή & Διαφήμιση »

Γραφικές Τέχνες & Εκτυπώσεις

Fotolio & Typicon

Παραγωγός, Διανομέας

Ρέντη, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Τριάντα τρία χρόνια πορείας κι όµως, µόλις τώρα ξεκινάµε! Η FOTOLIO® κατέχει µία από τις κορυφαίες θέσεις στον χώρο της έντυπης επικοινωνίας στην Ελλάδα και προσφέρει Ολοκληρωµένες υπηρεσίες εκτύπωσης 360.

ELIKON - Graphic Arts

Πάροχος Υπηρεσιών

Ταύρος, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η ELIKON Graphic Arts είναι μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα που δραστηριοποιείται στον τομέα των γραφικών τεχνών και των επαγγελματικών εκτυπώσεων.

Πάσχος

Πάροχος Υπηρεσιών

Θεσσαλονίκη, Νομός Θεσσαλονίκης, Μακεδονία

Η Εταιρεία ΠΑΣΧΟΣ ιδρύθηκε το 1976 από τον Αθανάσιο Πάσχο και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο των υαλοπινάκων και καθρεπτών.

Κίρστεν και Σία ΕΕ

Πάροχος Υπηρεσιών

Θεσσαλονίκη, Νομός Θεσσαλονίκης, Μακεδονία

Η εταιρεία ειδικεύεται στον τομέα της εκτύπωσης διαφημιστικών καρτών, πινακίδων, ετικετών, σφραγίδων και επαγγελματικών καρτών.

Κoufalis Media Corporation

Πάροχος Υπηρεσιών

Χαλάνδρι, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η Κoufalis Media Corporation ιδρύθηκε το 2008 με αντικείμενο δραστηριότητας τις Εκδόσεις, την Παραγωγή Ραδιοφωνικών & Τηλεοπτικών Εκπομπών, τη Διοργάνωση Διαγωνισμών & Ημερίδων με στόχο την καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος αλλά και την ανάδειξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Tabletmenu

Πάροχος Υπηρεσιών, Παραγωγός

Σαντορίνη (Χώρα), Νομός Κυκλάδων, Νησιά Αιγαίου

Το "Tablet Menu" είναι μια εφαρμογή (app) Android, που αντικαθιστά τον έντυπο κατάλογο σας, με σύγχρονους, ηλεκτρονικούς καταλόγους σε tablet, που είναι εύκολα ανανεώσιμοι και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

RedGrass

Πάροχος Υπηρεσιών

Περιστέρι, Νομός Ιωαννίνων, Ήπειρος

Yπηρεσίες γραφιστικής (εταιρική ταυτότητα, φυλλάδια, μενού), εκτυπώσεις, κατασκευή ταμπέλας, διαφημιστικά δώρα και αυτοκόλλητα, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρει η RedGrass.

Krios Design Studio

Πάροχος Υπηρεσιών, Παραγωγός

Αθήνα, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η "Krios Design Studio" σας υπόσχεται τις τέλειες λύσεις για τη διακόσμηση και ανάδειξη επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, επιπλωμένα διαμερίσματα, μπαρ, εστιατόρια κ.

Digital Arts

Πάροχος Υπηρεσιών

Παιανία, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

Η Digital Arts δραστηριοποιείται από το 2002 στο χώρο της δημιουργίας ενιαίας αισθητικής και εικόνας εταιρειών και ιδιωτών επαγγελματιών.

B3D

Πάροχος Υπηρεσιών

Μαρούσι, Νομός Αττικής, Στερεά Ελλάδα

H B3D ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2014 και αποτελεί την υλοποίηση μιας ολοκαίνουριας ιδέας ως αποτέλεσμα μιας εξίσου νέας και πρωτοποριακής τεχνολογίας, του 3D scanning και 3D printing.